Turėjau įtarimą dėl tų ‘avocado egg bake’, labiausiai dėl kepto avokado skonio. Bet, nors ir keista, avokado skonis ir kremiškumas išlieka 🙂 Taigi, imame avokadą, apipjauname aplinkui, pasukame ir gausime...
Turbūt nieko nėra geriau nei uogos iš lysvės, nuo krūmo, čia ir dabar. Jos tokios tiesiog prisigėrusios saulės spindulių, saldžios, aromatingos (kitaip, nei atšaldytos ar atvėsintos). Turėdama tokią prabangą, siūlau...
Ar ir jums kartais taip nutinka? Man tai, tiesą sakant, nuolat. Nusiperki „Philadelphia“ sūrio, nes NU TIKRAI TKRAI jau pagaminsi kokį cheesecake‘ą. Bet kažkaip ima jis ir susinaudoja su silkutės...
Nerealios neeilinės, ne kiekvienam subalansuotos salotos. Bet papuoš bet kurių ieškančių išskirtinių skonių stalą. Tobula suderinti, atrodo, nesuderinamus ingredientus. Ačiū, Rasa, nors netgi nežinau, ar atsimenu gerai, ką tuomet man...
Atrodo, čia nėra ką ir rašyti ar ką čia ir gaminti. Bet tai, ką susikomponuoju sau savaitgalio pusryčiams ar bet kurios dienos vakarienei, atrodo taip skanu ir tobula, kad norisi...