Azijos tautoms tai turbūt yra be galo paprastas, kasdien gaminamas patiekalas, galbūt dažniau su mėsa – vištiena ar kiauliena. Jam reikia turėti bent jau du ingredientus, ne visai įprastus lietuviškai...
Šioms salotoms pagaminti yra daug pradinių variantų 🙂 Galima burokėlius, supjaustytus griežinėliais, pašlakstytus alyvuogių aliejumi, pabarstytus prieskoniais, druska ir šiek tiek rudojo cukraus, kepti orkaitėje. Reikės kokių 40-50 min. Tuomet...
Atrodo, čia nėra ką ir rašyti ar ką čia ir gaminti. Bet tai, ką susikomponuoju sau savaitgalio pusryčiams ar bet kurios dienos vakarienei, atrodo taip skanu ir tobula, kad norisi...
Taigi, paeiliui į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi dedame supjaustytą svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustytas morkas ir papriką, trumpai pakepiname, tuomet suberiame išvirtus grikius (gali būti apie stiklinė ar...