Iš tikrųjų, šios salotos gali būti ir visai be silkės, nes jos ir taip skanios, spalvingos, sočios. Ir gali būti tiek šiltos, tiek šaltos. Taigi, paeiliui į keptuvę su įkaitintu...
Ar ir jums kartais taip nutinka? Man tai, tiesą sakant, nuolat. Nusiperki „Philadelphia“ sūrio, nes NU TIKRAI TKRAI jau pagaminsi kokį cheesecake‘ą. Bet kažkaip ima jis ir susinaudoja su silkutės...
Sakyčiau, tikrai karališkas patiekalas mėgstantiems žuvį, o išmonės per daug nereikalauja 🙂 Užtaikę kokią akciją šamui, perkame ir gaminame! Jis neturi žuvies kvapo, mėsa minkšta, sultinga. Labai patiko filė,...
Nesunkiai pagaminamas troškinys, puikiai tinkantis tiek vegetarams, tiek kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Šį kartą gaminau jį iš žaliųjų lęšių, o paįvairinimui ir baltymų pagausinimui pridėjau ir spindulinių pupuolių. Taigi...
Paeiliui į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi: griežinėliais supjaustyti porai, kubeliais supjaustyti moliūgai, raudonoji paprika, aitrioji paprika. Kai švelniai gražiai pasitroškina ir atvėsta, tuomet kaparėliai (BŪTINAI), silkė, konservuotos ar virtos...