„Raffaello” – vieni iš mano mylimiausių saldumynų. Taigi buvo visokių minčių.. Gal nepavyks, nes juk viskas atrodo sudėtinga.. Gal labai daug triūso.. Bet o jeigu pavyktų, kaip šaunu būtų.. Na,...
Labai skanu, gražu, ir, svarbiausia, maistinga 🙂 Pradėjau nuo mangoldų/ lapinių burokėlių: aš turėjau kolegės užaugintus itin vešlius, tai juos nuplauti, nusausinti yra reikalų 😉 Užvirinę didelį puodą su vandeniu,...
Improvizacija žemaičių blynų tema, kiek neįprasta, bet, sakyčiau, visai pavykusi 🙂 Juk norisi kartais kitokio skonio, kitokio padažo. Ir ne dėl to, kad įprastai yra blogai. Tiesiog smagu išbandyti kitokius...
Labai paprastai pagaminami varškėtukai tiks ir savaitgalio pusryčiams, ir lengvai vakarienei. Migdolų miltai jiems suteikia kitokios tekstūros, jie lengvesni, puresni, nors gaminame be jokių kepimo miltelių ar sodos. Taigi, pusriebę...
Keksiukai toks beveik „fast food”: gali iškepti greitai, beveik iš bet ko, kas yra spintelėje ir šaldytuve, pigiai, paprastai, kartais tokie skanūs ir būna tik ką tik iškepti. Kita vertus,...