Azijos tautoms tai turbūt yra be galo paprastas, kasdien gaminamas patiekalas, galbūt dažniau su mėsa – vištiena ar kiauliena. Jam reikia turėti bent jau du ingredientus, ne visai įprastus lietuviškai...
Nuostabus sotus patiekalas. Taip, ir patiekalas – sotus, maistingas, bet gali būti ir puikus garnyras prie bet kokios mėsos ar žuvies. Proporcijos nurodytos 4 valgytojams kaip pagrindiniam patiekalui. Jei naudosite...
Paprasti, mieli, greitai pagaminami kotletukai, o tas morkų, žirnelių ir grietinėlės garnyras taip tinka, kai už lango vėsu ir norisi ko nors sotaus ir šildančio. Taigi, menkės kotletukai. Jiems naudoju...
Soti, skani ir gana greita sriubytė su kinva ir šaldytais žirneliais. Svarbiausia – turėti gero kokybiško sultinio, kuriame virsite sriubą. Mano virtas naminių vištų sultinys jau labai gražiai buvo pavirtęs...
Šis receptas turbūt prancūzų virtuvės klasika 🙂 Bet galima pridėti šio bei to, pagal jūsų šaldytuvo turinį 🙂 Pradžioje gana dideliame ketaus puode (arba tiesiog gilesnėje keptuvėje, kuri turi dangtį)...
Smagu derinti, kombinuoti įvairias lietuviškas pupeles ir pupas su kokiomis nors japoniškomis pupuolėmis, o šiuo atveju buvo žirniai: šaldyti žalieji žirneliai su konservuotais avinžirniais. Greitai, aromatingai ir skaniai!! Užkaičiame puodą...
Smagu derinti, kombinuoti įvairias lietuviškas pupeles ir pupas su kokiomis nors japoniškomis pupuolėmis, o šiuo atveju buvo žirniai: šaldyti žalieji žirneliai su konservuotais avinžirniais. Greitai, aromatingai ir skaniai!! Sriubos pagrindas...
Na, jeigu turite atliekamos lašišos, kurią jau atsibodo dėti ant sumuštinių (kad ir kokia skani ji būtų), tuomet štai prabangi išeitis: ar ji brangi, priklausys nuo to, kokią lašišą ir...
Net nežinau, kaip jus užnorinti šia sriuba. Ne, čia nebus greitai. Bet nesudėtingai 🙂 Tokia beveik meditacija penktadienio vakarui ar tingiam sekmadieniui, pavyzdžiui 🙂 Užviriname porą litrų vandens, dedame porą...
Be galo kvapnus patiekalas. Citrusinių vaisių aromatas, šioks toks cinamono ir gvazdikėlių dvelksmas – valgiusieji sako, kad net sunku suprasti, kokią čia mėsą valgo 🙂 Vidutinio dydžio vištą užpilame...