0 0
Cukinijų užkandukai su humusu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 nedidelė Cukinija
200 g Humusas
saujelė Pinijos
4-5 Ridikėliai

Cukinijų užkandukai su humusu

  • 15 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

 

Summer wine and dine 🙂

Provanse sako: yra baltas vynas, raudonas vynas ir rose 🙂 Net neprideda žodžio “vynas”. Tiesiog rose 🙂 Vasarą ir vasarai jis taip tinka!!


O prikąsti: cukiniją supjaustom griežinėliais, ant jos tepam humuso (jei nėra naminio, man labai tinka aštresnis išLidl’o, pabarstom pinijom (ar saulėgražom, moliūgų sėklom, kaip kam patinka ir ką turite), o ant viršaus – ridikėliai (čia iš mamytės daržo, kuris vadinamas “daržiuku”).


Skanaus! Jokių kalorijų, tik skonis ir gėris 🙂

Less is more…

previous
Gaivios agurkų salotos
next
Keptos kriaušės su mėlynuoju pelėsiniu sūriu
previous
Gaivios agurkų salotos
next
Keptos kriaušės su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Add Your Comment