Ingredients
-
80 g. Mangai, džiovinti
-
200-300 ml. Apelsinų sultys
-
keletas kubelių, pagal skonį Ledukai
-
0,5 arbatinio šaukštelio Chia sėklos
Directions
Labai skanu, gaivu, paprasta, o džiovinti mangai pagelbės bet kokiu metų laiku (dažniausiai renkuosi iš „Romos skanumai“ internetinės krautuvėlės).
Kokį 80 g. džiovintų mangų pasmulkiname ir užpilame 200-300 ml. apelsinų sulčių (man labiausiai patinka šviežios sultys „Solevita“ iš Lidl’o – jų galima rasti šaldytuvuose) ir paliekame kelioms valandoms arba per naktį. O tuomet viską pilame į blenderį, pridedame keletą ledukų ir paplakame. Įpilsite daugiau sulčių – bus skysčiau, daugiau ledukų – bus tirščiau ir mažiau saldu. Man patinka, kai būna toks beveik su šaukšteliu kabinamas „musas.“ Galime pagardinti chia sėklomis.
Džiaugsis ir akys, ir skonio receptoriai 🙂
My tip
- Kam patinka pienas ir kas jį toleruojate, čia tiks šlakelis paprasto pieno ar kokosų pieno.