Ingredients
-
1 vnt. Morkos
-
1 galvutė Svogūnai
-
kepimui Aliejus
-
1 skardinė, 400 g. Avinžirniai
-
1 sauja Žirneliai, žali
-
2 šaukštai Kario pasta
Directions
Visiems kartais norisi ko nors labai greitai. Gal esame išalkę, gal neturime laiko, gal tiesiog „slow food” nėra mūsų mėgstamiausia teorija. Tuomet siūlau šią sriubą.
Kubeliais supjaustome morką, prigriebiame ir svogūno galvutę, viską šiek tiek pakepiname aliejuje. Sukratome viską į puodą su verdančiu vandeniu, jeigu turime, beriame saują šviežių žirnių ir sukratome skardinę nusunktų avinžirnių. Dedame porą šaukštų kario pastos. Paragaukime. Druskos greičiausiai neprireiks, nes kario pasta turi visko. Bet jūs ragaukite ir pridėkite šio bei to, jei trūksta.
Paverdame kokį 10 min., kad susilietų visi skoniai, ir viskas – sriuba paruošta 🙂
Jeigu norite, įpilkite šlakelį kokosų pieno ar grietinėlės.
Skanu, aromatinga, šildo…
Less is more.