0 0
Įdaryti pomidorai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 Pomidorai, dideli, kepimui
ketvirtis stiklinės Bulgur kruopos
1 skiltelė Česnakas
1, sutarkuota Morkos
skardinėlė arba pagal skonį Kukurūzai, konservuoti
žiupsnis Druska
žiupsnis Pipirai
2 šaukštai Rikotos sūris

Įdaryti pomidorai

Tikrai ypatingi pomidorai, įdaryti bulgur kruopomis ir rikotos sūriu

  • 45 min.
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Nerealūs įdaryti pomidorai, kuriuos tiesiog buvau priversta gaminti kolegės Ksaveros, nes ji prisiaugino tokių nuostabiai gražių pomidorų (jie tiesiog meno kūrinys), o jie būtent tinka kepimui ir įdarymui, nes jie visiškai nevandeningi ir nepažliūgsta 🙂

Aš tą įdarą padariau nepaprastai greitai, siūlau ir jums taip pat daryti: turėjau pasigaminusi nemažai bulgur troškinuko (žiūrėkite www.pagamini.lt). Dažnai jo pagaminu daugiau, nes jis tinka visur: valgyti kaip troškinuką su daržovėmis ar mėgstamu padažu, įdaryti paprikas, o šiuo atveju – ir pomidorus. Tiesiog šį kartą jau pagamintą bulguro troškinuką sumaišiau su 2 šaukštais rikotos sūrio ir išskobtų pomidorų turiniu. Rikota labai skaniai ir pakankamai neutraliai „suriša“ visus ingredientus, tada tuo daržovių ir kruopų gėriu labai paprasta įdaryti pomidorus. Paspaudžiame, kad tilptų kuo daugiau. Net pabarstyti niekuo jau ir nebereikia, sūris viduj suriša ir kompensuoja viską. Ir tuomet kepame, apie 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Galite patiekti dar ir su šviežiomis daržovėmis, bet daržovių ir šiaip čia daugybė. Užtenka tiesiog paskaninti petražolėmis ar kitokiomis žolelėmis.

Mermaids don’t lose sleep over the opinion of shrimp. (Quote from „Selfish Bistro“, Vilnius)

 

 

previous
Brokolių sriuba
next
Įdarytas sviestinis moliūgas
previous
Brokolių sriuba
next
Įdarytas sviestinis moliūgas

Add Your Comment