0 0
Kiaušiniai su majonezu ruginiuose krepšeliuose

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

keletas, pagal poreikį Kiaušiniai, virti
keli šaukštai, pagal poreikį Majonezas
keletas, pagal poreikį Ruginiai krepšeliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Žalumynai

Kiaušiniai su majonezu ruginiuose krepšeliuose

  • 16 min.
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Puikus vieno kąsnio sumuštinių variantas. Ir skanu, ir nieko sudėtingo, o tinka tiek vakarėliams, tiek iškyloms ar užkandžiui prieš vakarienę.

Labai pamėgau rugių miltų krepšelius-traškučius, į juos galite prisidėti, ko tik norite, pavyzdžiui, ir baltos mišrainės. Jeigu daugiau žmonių ar ne visiems yra kur prisėsti su lėkšte ir įrankiais, tikrai gera išeitis. Yra įvairių traškučių, taip pat ir lietuvių gamintojų, netgi paskanintų skirtingais prieskoniais.

Keletą kiaušinių susmulkiname savo mėgstamu būdu. Čia nejuokauju – vieniems BŪTINAI turi būti pjaustyti kubeliais, kitiems – BŪTINAI tarkuoti, o man tai skaniausi – smulkinti su Tuperware „virvutės“ pjaustykle. Gabalėlių dydžius galima pasirinkti, o masė būna tobula – nei tai tarkuoti, nei pjaustyti.

O tuomet sumaišome su keletu šaukštų mėgstamo majonezo ir dedame į ruginius krepšelius. Ilgai nelaikome, nes ruginiai krepšeliai/traškučiai praranda traškumą, sugerdami įdaro drėgmę.

Pabarstome mėgstamais žalumynais (aš barsčiau saulėgrąžų daigais), jeigu norime, užmalame pipirų, ir štai:


s k a n a u s ! !

previous
Užkandukai su rūkyta vištiena ruginiuose krepšeliuose
next
Rūkyta lašiša putojančio vyno ir grietinėlės padaže su spagečiais
previous
Užkandukai su rūkyta vištiena ruginiuose krepšeliuose
next
Rūkyta lašiša putojančio vyno ir grietinėlės padaže su spagečiais

Add Your Comment