Ingredients
-
200 g. Varškė
-
4 vnt. Kiaušiniai
-
100 g. Švieži špinatai
-
žiupsnis Druska
-
žiupsnis Pipirai
-
-
keletas, pakepti Pomidoriukai
Directions
Tobulas receptas brunch’ui ar netgi pusryčiams, jei turite šiek tiek laiko (netgi ne gaminimui, o pasimėgavimui). Tiks ir užkandžiams draugų kompanijai: sugaišto laiko nedaug, produktai kasdieniniai, o rezultatas smagus 🙂
Taigi, jeigu didesnė kompanija, 200 g. varškės sumaišome su 4 kiaušiniais, druska, pipirais. Sudedame špinatų lapus. Manieji buvo sodrūs, dideli, tai pasmulkinau.
Viską sumaišome ir dedame į keksiukų formeles. Bandžiau visokius variantus, vis dėlto geriausiai pavyksta silikoninėse formelėse. Tuomet tie omletukai lygūs gražūs, kaip iš paveiksliuko 🙂
Kepame apie 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Patiekiame su mėgstamomis daržovėmis. Labai siūlau vienoje kitoje likusioje keksiukų formelėje pasikepti pomidoriukų (dedame orkaitėn po maždaug 10 minučių keksiukų kepimo ir kepame dar kokias 8-10 min.)
Skanaus 🙂