• Home
  • Užkandžiai
  • Pakeptos prancūziško batono riekelės su baltu pelėsiniu sūriu ir apelsinų džemu
0 0
Pakeptos prancūziško batono riekelės su baltu pelėsiniu sūriu ir apelsinų džemu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
kiek norite Prancūziškas batonas
užtepimui Sviestas
pagal skonį Sūris su baltu pelėsiu
pagal skonį Apelsinų džemas
2-3 riešutėliai ant sumuštinuko Pinijos

Pakeptos prancūziško batono riekelės su baltu pelėsiniu sūriu ir apelsinų džemu

Greiti kvapnūs karšti užkandukai

  • 16 min.
  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pavadinime beveik viskas ir pasakyta 🙂 Šiuos sumuštinukus pavadinčiau mūsų namų klasika. Vasarą nepamainomi prie vėsaus vyno, žiemą – kai norime prisiminti kvapnią vasarą ir užkąsti šio to šilto. Labai tinka vakaro pradžiai.

Taigi prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis, šiek tiek patepame sviestu, uždedame po riekelę balto pelėsinio sūrio, o ant jo arba šalia – šiek tiek apelsinų džemo. Mano favoritas – apelsinų džemas su žievelėmis, bet taip pat labai skanu su kriaušių džemu, o jei norite lietuviškesnio skonio – bruknių uogiene. Ant kiekvieno sumuštinuko užberiame po kelias pinijas ir šauname į įkaitintą orkaitę kokioms 6 minutėms.

Vietoj prancūziško batono galite rinktis jums patinkančią duonelę. Netgi keturkampė balta duona labai tiks – iš jos galėsite iškepti gražius trikampėlius.


Džiaugsmas gaminti ir dalintis 🙂

 

previous
Orkaitėje keptos bulvės miltų ir druskos apvalkale
next
Šilta bulgur’o ir kukurūzų mišrainė
previous
Orkaitėje keptos bulvės miltų ir druskos apvalkale
next
Šilta bulgur’o ir kukurūzų mišrainė

Add Your Comment