0 0
Silkė su moliūgais ir kaparėliais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 g Silkė
300 g Moliūgas
1-2 vnt. Paprikos
0,5 vnt. Aitrioji paprika
0,5 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
2 arbatiniai šaukšteliai Kaparėliai
1 skardinė Konservuotos pupelės
kepimui Alyvuogių aliejus
žiupsnis Druska

Silkė su moliūgais ir kaparėliais

Spalvingas silkės užkandis

  • 30 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Paeiliui į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi: griežinėliais supjaustyti porai, kubeliais supjaustyti moliūgai, raudonoji paprika, aitrioji paprika. Kai švelniai gražiai pasitroškina ir atvėsta, tuomet kaparėliai (BŪTINAI), silkė, konservuotos ar virtos pupelės (man labiausiai patinka 4 rūšių). Beriame žiupsnį druskos. Nepadauginkime, nes ir kaparėliai, ir silkė turi sūrumo.

My tips

  • Visi nurodyti kiekiai ir proporcijos labai sąlyginiai, nors man būtent taip yra skaniausia. Tačiau galima varijuoti priklausomai nuo to, kas jums skaniau arba ko daugiau turite.
  • Skanu patiekti su juoda paskrudinta duona.

Welcome to “Back to Kūčios” 🙂

previous
Makaronų ir sūrių apkepas
next
Orkaitėje troškinti rauginti kopūstai su vištiena
previous
Makaronų ir sūrių apkepas
next
Orkaitėje troškinti rauginti kopūstai su vištiena

Add Your Comment