Ingredients
-
200 g Silkė
-
300 g Moliūgas
-
1-2 vnt. Paprikos
-
0,5 vnt. Aitrioji paprika
-
0,5 vnt. Morkos
-
1 vnt. Porai
-
2 arbatiniai šaukšteliai Kaparėliai
-
1 skardinė Konservuotos pupelės
-
kepimui Alyvuogių aliejus
-
žiupsnis Druska
Directions
Paeiliui į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi: griežinėliais supjaustyti porai, kubeliais supjaustyti moliūgai, raudonoji paprika, aitrioji paprika. Kai švelniai gražiai pasitroškina ir atvėsta, tuomet kaparėliai (BŪTINAI), silkė, konservuotos ar virtos pupelės (man labiausiai patinka 4 rūšių). Beriame žiupsnį druskos. Nepadauginkime, nes ir kaparėliai, ir silkė turi sūrumo.
My tips
- Visi nurodyti kiekiai ir proporcijos labai sąlyginiai, nors man būtent taip yra skaniausia. Tačiau galima varijuoti priklausomai nuo to, kas jums skaniau arba ko daugiau turite.
- Skanu patiekti su juoda paskrudinta duona.
Welcome to “Back to Kūčios” 🙂