0 0
Silkės užkandukai su „Philadelphia“ sūriu ir avokadu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
kelios riekės Juoda duona, skrudinta
pora šaukštų "Philadelphia" kreminis sūris
keletas gabalėlių Silkė
0,5 vnt. Avokadas
2-4 vnt. Pomidoriukai
keletas (nebūtinai) Kaparėliai
žiupsnis Pipirai
žiupsnis Druska

Silkės užkandukai su „Philadelphia“ sūriu ir avokadu

Super paprasta, bet super skanu :)

  • 10 min.
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ar ir jums kartais taip nutinka? Man tai, tiesą sakant, nuolat. Nusiperki „Philadelphia“ sūrio, nes NU TIKRAI TKRAI jau pagaminsi kokį cheesecake‘ą. Bet kažkaip ima jis ir susinaudoja su silkutės užkandžiukais 🙂

Jau reikia kokį silkės sūrio pyragą sumąstyt 🙂 Bet kol kas – tai juodos duonos sumuštinukai su švelniu neutralaus skonio kreminiu sūriu (gali būti „Philadelphia“, aš paprastai naudoju „original“ skonio). Nedidelėmis riekelėmis supjaustytas duonos riekeles paskrudiname, šiek tiek atvėsusias aptepame kreminiu sūriu (jo storumą reguliuojame pagal skonį ar kokią nors savo dietą), dedame avokado ir gabalėliais supjaustytos silkės (man tobulai tiko „Maties“), beriame keletą kaparėlių, jeigu mėgstame, o šalia – slyviniai pomidoriukai, bet galbūt ir marinuotas agurkėlis. Dar šiek užmalame pipirų ir pabarstome druska (šį kartą naudojau balzamiko skonio druskos dribsnius).

S k a n a u j a m e 🙂

The best things in life are free. The second best are expensive. /Coco Chanel/

previous
Kepintų vermišelių ir vištienos šlaunelių troškinys
next
Užkandukai ant tortilijų blynukų
previous
Kepintų vermišelių ir vištienos šlaunelių troškinys
next
Užkandukai ant tortilijų blynukų

Add Your Comment