Ingredients
-
kelios riekės Juoda duona, skrudinta
-
pora šaukštų "Philadelphia" kreminis sūris
-
keletas gabalėlių Silkė
-
0,5 vnt. Avokadas
-
2-4 vnt. Pomidoriukai
-
keletas (nebūtinai) Kaparėliai
-
žiupsnis Pipirai
-
žiupsnis Druska
Directions
Ar ir jums kartais taip nutinka? Man tai, tiesą sakant, nuolat. Nusiperki „Philadelphia“ sūrio, nes NU TIKRAI TKRAI jau pagaminsi kokį cheesecake‘ą. Bet kažkaip ima jis ir susinaudoja su silkutės užkandžiukais 🙂
Jau reikia kokį silkės sūrio pyragą sumąstyt 🙂 Bet kol kas – tai juodos duonos sumuštinukai su švelniu neutralaus skonio kreminiu sūriu (gali būti „Philadelphia“, aš paprastai naudoju „original“ skonio). Nedidelėmis riekelėmis supjaustytas duonos riekeles paskrudiname, šiek tiek atvėsusias aptepame kreminiu sūriu (jo storumą reguliuojame pagal skonį ar kokią nors savo dietą), dedame avokado ir gabalėliais supjaustytos silkės (man tobulai tiko „Maties“), beriame keletą kaparėlių, jeigu mėgstame, o šalia – slyviniai pomidoriukai, bet galbūt ir marinuotas agurkėlis. Dar šiek užmalame pipirų ir pabarstome druska (šį kartą naudojau balzamiko skonio druskos dribsnius).
S k a n a u j a m e 🙂
The best things in life are free. The second best are expensive. /Coco Chanel/