0 0
Sumuštinukai su pelėsiniu sūriu ir apelsinų džemu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 riekė Juoda duona, skrudinta
užtepimui Sviestas
keletas riekelių/gabalėlių Sūris su mėlynuoju pelėsiu
1 arbatinis šaukštelis Apelsinų džemas
keletas riešutėlių, pagal skonį Pinijos

Sumuštinukai su pelėsiniu sūriu ir apelsinų džemu

Tobuli pusryčiai ar puiki vakarėlio pradžia :)

  • 5 min.
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pavadinime kaip ir viskas pasakyta 🙂 Skrudintuvėje ar orkaitėje paskrudiname juodos duonos riekeles. Man labai patinka juoda duona ir jos derinys su sūriu bei džemais, bet tikrai galite rinktis prancūzišką batoną, mėgstamus trapučius ar krekerius. Tepame sviesto, dedame pelėsinio sūrio, o ant viršaus – pagal skonį apelsinų džemo. Keletas pinijų ant viršaus suteiks pikantiškumo.

Apie sūrį: išbandžiau daugumą Lidl’e atsiradusių sūrių iš lentynos „Sūrių pasaulio atradimai“. Be galo patiko sūris su mėlynuoju pelėsiu „Blu Fou“. Kvapnus, ryškaus aromato, bet neaštrus, o valgant pasitaikantys kristalėliai tirpsta burnoje. Vertas jūsų dėmesio, o ir pakuotės man labai patinka – galima rinktis visai mažytę, jei nesate tikri, ar patiks.

Apie džemą: turiu silpnybę apelsinų džemams, perku visokius ir ragauju. Labai patinka (ir čia tinka) džemai su žievelėmis, kurios suteikia šiek tiek kartumo, pikantiškumo. Pastaruoju metu esu atradusi nuostabų graikišką apelsinų džemą iš „Romos skanumai“ internetinės krautuvėlės – sudėtyje 85% apelsinų (be žievelių kartumo). Bet gal jūs turite savo pagaminto? 🙂

Rezultatas l a b a i l a b a i skanus!!

Improvisation is the best solution 🙂

previous
Varškės ir sausainių tortas
next
Greitai pamarinuoti agurkėliai
previous
Varškės ir sausainių tortas
next
Greitai pamarinuoti agurkėliai

Add Your Comment