• Home
  • Garnyrai
  • Šviežių kopūstų ir agurkų salotos su grietinės ir majonezo užpilu
0 0
Šviežių kopūstų ir agurkų salotos su grietinės ir majonezo užpilu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 saujos Kopūstai, švieži
0,5 vnt. ilgavaisio Agurkai
2 šaukštai Grietinė
1 šaukštas Majonezas
žiupsnis Druska

Šviežių kopūstų ir agurkų salotos su grietinės ir majonezo užpilu

Tiks prie mėsos, žuvies ir vegetariškų kepinukų

  • 10 min.
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pavadinime praktiškai viskas ir pasakyta. Pagal žmonių skaičių ir skonį imame šviežio kopūsto, supjaustome jį gana smulkiai (aš pjaustau mažais kvadračiukais), beriame į dubenį, užmalame šiek tiek druskos ir dar galime kiek pagniuždyti kokiu kočėlu ar bulvių grūdikliu. Į juos beriame supjaustytus agurkus (griežinėliai į keturias dalis). Užpilui sumaišome porą šaukštų mėgstamos grietinės sumaišytos su šaukštu mėgstamo majonezo (kas neturite mėgstamo, man „Hellmann’s original“ arba „Hellmann’s traditional salad“ yra nepralenkiami, nebent būtų naminis), užmalame ar įberiame šiek tiek druskos ir viską sumaišome.


Taip skanu ir sotu, kad galima valgyti vienas. O šiaip tiks prie visokių mėsos, žuvies, vegetariškų kepinukų. Labai tinka prie vištienos, nes salotos švelnaus skonio, kaip ir vištiena, jeigu „neužaštrinta.“ O jeigu „užaštrinta“, tiks skoniui sušvelninti 🙂

previous
Kiaulienos išpjova su daržovėmis ir vynuogėmis
next
Vištienos krūtinėlės kepsniukai su sūriu
previous
Kiaulienos išpjova su daržovėmis ir vynuogėmis
next
Vištienos krūtinėlės kepsniukai su sūriu

Add Your Comment