Ingredients
-
3 vnt. Tortilijų blynukai
-
3 šaukšteliai Majonezas
-
3 šaukšteliai Pomidorų padažas
-
keletas žiupsnių Viduržemio jūros prieskoninės žolelės
-
keletas šaukštų Kepinta jautiena su pupelėmis
-
100 g. Karštai rūkyta vištienos krūtinėlė
-
4-5 vnt. Pomidoriukai
-
100 g. Fermentinis sūris
Directions
PATYS GERIAUSI užkandukai visose situacijose: vakarėliuose, ekskursijose ar į priešpiečių dėžutę 🙂
Labai neįmantrūs, ant tortilijų blynukų kepti užkandukai, bus vakarėlio hitas 🙂 Svarbiausia, kad gali būti ir įmantrūs, viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.
Tortilijų blynus aptepame labai plonu sluoksniuku majonezo, sumaišyto su jūsų mėgstamu pomidorų ar paprikų padažu. Jis gali būti švelnus, aštrus, pikantiškas – your choice 🙂 Kada nenoriu jokio aštrumo, šis grilintų paprikų padažiukas yra tiesiog nuostabus (perku „Maximose“ veganiškų produktų skyrelyje).
O tuomet improvizuojame pagal skonį ar poreikį (tikrai bus nevalgančių mėsos produktų, tai čia galime rinktis, kas tinka ir patinka). Pasirinktus ingredientus SMULKIAI supjaustytus beriame ant tortilijos blynuko. Tortilija plonytė, tai neprikraukime visko per daug. Šiek tiek padažiuko, šiek tiek mėsytės ar daržovių, šiek tiek mėgstamo sūrio. Norim, kad būtų traškus lengvas užkandukas.
Vištienos krūtinėlės ir sūrio užkandukas.
Vegetariškas užkandukas su pomidoriukais.
Maltos jautienos ir pupelių užkandukas.
Žodžiu, renkamės, kas patinka, ir džiaugiamės maistu ir gyvenimu 🙂