0 0
Užkandukai ant tortilijų blynukų

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 vnt. Tortilijų blynukai
3 šaukšteliai Majonezas
3 šaukšteliai Pomidorų padažas
keletas žiupsnių Viduržemio jūros prieskoninės žolelės
keletas šaukštų Kepinta jautiena su pupelėmis
100 g. Karštai rūkyta vištienos krūtinėlė
4-5 vnt. Pomidoriukai
100 g. Fermentinis sūris

Užkandukai ant tortilijų blynukų

Tiks vakarėliuose, ekskursijose ar į priešpiečių dėžutę.

  • 20 min.
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

PATYS GERIAUSI užkandukai visose situacijose: vakarėliuose, ekskursijose ar į priešpiečių dėžutę 🙂

Labai neįmantrūs, ant tortilijų blynukų kepti užkandukai, bus vakarėlio hitas 🙂 Svarbiausia, kad gali būti ir įmantrūs, viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Tortilijų blynus aptepame labai plonu sluoksniuku majonezo, sumaišyto su jūsų mėgstamu pomidorų ar paprikų padažu. Jis gali būti švelnus, aštrus, pikantiškas – your choice 🙂 Kada nenoriu jokio aštrumo, šis grilintų paprikų padažiukas yra tiesiog nuostabus (perku „Maximose“ veganiškų produktų skyrelyje).

O tuomet improvizuojame pagal skonį ar poreikį (tikrai bus nevalgančių mėsos produktų, tai čia galime rinktis, kas tinka ir patinka). Pasirinktus ingredientus SMULKIAI supjaustytus beriame ant tortilijos blynuko. Tortilija plonytė, tai neprikraukime visko per daug. Šiek tiek padažiuko, šiek tiek mėsytės ar daržovių, šiek tiek mėgstamo sūrio. Norim, kad būtų traškus lengvas užkandukas.

Vištienos krūtinėlės ir sūrio užkandukas.

Vegetariškas užkandukas su pomidoriukais.

Maltos jautienos ir pupelių užkandukas.

Žodžiu, renkamės, kas patinka, ir džiaugiamės maistu ir gyvenimu 🙂

 

 

previous
Silkės užkandukai su „Philadelphia“ sūriu ir avokadu
next
Kriaušių ir mėlynojo pelėsio sūrio pyragas su pinijomis ir kreminiu balzamiku
previous
Silkės užkandukai su „Philadelphia“ sūriu ir avokadu
next
Kriaušių ir mėlynojo pelėsio sūrio pyragas su pinijomis ir kreminiu balzamiku

Add Your Comment