Ingredients
-
10 vnt. Ruginiai krepšeliai
-
2 vnt. Kiaušiniai, virti
-
1 valgomasis šaukštas Majonezas
-
1 file gabaliukas Silkė be aliejaus
-
pagal skonį Svogūnų laiškai
-
pagal skonį Pomidoriukai
-
pagal skonį Krapai
Directions
Ruginiai krepšeliai veža!! Girdžiu, kad daug kam patinka 🙂 Tai štai dar viena interpretacija.
Kietai išverdame kiaušinius (6-7 min.), atvėsiname šaltame vandenyje ir susmulkiname, kaip patinka. Aš naudoju Tupreware pjaustyklę „su šniūreliu”, man ji tobuliausiai susmulkina ne tik kiaušinius, bet ir svogūnus, morkas ir pan.
Kiaušinius sumaišome su dideliu šaukštu majonezo (vis dar „Hellmann’s”, neatradau geresnio). Dedame į ruginius krepšelius po šaukštelį kiaušinių su majonezu, o ant viršaus dedame gabaliuką patinkančios silkės. Pastaruoju metu pradėjo patikti tokia silkė be aliejaus: labai paprasta naudoti, nereikia baimintis, kad aliejus išsitaškys kažkaip ar reikės kažkur išpilti nepanaudotą.
Dešimčiai krepšelių reikės dviejų kiaušinių ir vienos silkės file. Pridedame mėgstamų žolelių, pomidoriuką ar agurkėlį, ir viskas paruošta. Kiekvieną krepšelį galima paskaninti vis kitaip: krapais, svogūnų laiškais, pomidoriuko ar marinuoto agurkėlio skiltele.
S k a n a u s ! !
My tips:
- Krepšeliai minkštėja nuo įdaro, taigi, jeigu norisi traškumo, reiktų juos ruošti ne daugiau kaip prieš pusvalandį.
- Papildomai druskos nesiūlau berti, nes silkė sūroka, bet žiūrėkite pagal savo skonių receptorius 🙂