Azijos tautoms tai turbūt yra be galo paprastas, kasdien gaminamas patiekalas, galbūt dažniau su mėsa – vištiena ar kiauliena. Jam reikia turėti bent jau du ingredientus, ne visai įprastus lietuviškai...
Smagu derinti, kombinuoti įvairias lietuviškas pupeles ir pupas su kokiomis nors japoniškomis pupuolėmis, o šiuo atveju buvo žirniai: šaldyti žalieji žirneliai su konservuotais avinžirniais. Greitai, aromatingai ir skaniai!! Užkaičiame puodą...
Turbūt kiek šeimininkių, tiek ir barščių receptų 🙂 Kai kas sakys, kad čia net ne barščiai, tai ir vadinu tiesiog mėgstamiausia burokėlių sriuba. Be mėsos, taigi tiks ir vegetarams. Tris...
Bolivinė balanda? Man balanda niekada nesiasocijavo su kuo nors geru ir teigiamu. Visada jas ravėdavome, o jos ir toliau užsisėdavo ir bujodavo!! Tai dar ir dabar man mieliau pritinka tas...
Soti, kvapni sriubytė, tikras „comfort food“, kai norisi poilsio ir šilumos. Labai paprastai pagaminama, o tikrai neprasta, nes, žinoma, galima naudoti savo ar ūkininko užaugintas daržoves, žoleles, prieskonius ir vištieną....
Kai kas dar vis derinasi brokolius prie savo valgiaraščių, bet daugumai jie tiesiog tapo savaime suprantama meniu dalimi 🙂 Pripažinsiu: mes brokolių savo sode neauginome, maximum buvo kalafiorai 🙂 🙂...