• Home
  • Užkandžiai
  • Karšti sumuštinukai su pomidoriukais, pesto padažu ir mocarela
0 0
Karšti sumuštinukai su pomidoriukais, pesto padažu ir mocarela

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 riekelės Ciabata duona
6 arbatiniai šaukšteliai Pesto padažas
6-8 vnt. Vynuoginiai pomidoriukai
1 rutuliukas (125 g.) Mocarela sūris
patiekimui Bazilikų lapeliai
patiekimui Salotų lapeliai
patiekimui Švieži burokėlių lapeliai

Karšti sumuštinukai su pomidoriukais, pesto padažu ir mocarela

Caprese salotų variacija

  • 15 min.
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Puikūs savaitgalio pusryčiai arba lengvas pavakarės užkandis. Labai paprastai ir greitai pagaminami, taigi tiks ir tikėtiems ar netikėtiems svečiams pavaišinti.

Caprese salotos (pomidorai, mocarela, bazilikas) – mano vienos pačių mėgiamiausių, o čia – toks užkeptas jų variantas.

Ciabatos ar kitos mėgstamos duonos riekeles aptepame mėgstamu pesto padažu (jeigu naminis, išvis tobula). Kiekvienai riekelei reikės kokio šaukštelio padažo. Ant jo dėliojame į dvi ar keturias dalis supjaustytus slyvinius ar vyšninius pomidoriukus, o ant viršaus – po riekelę mocarelos sūrio.

Kepame apie 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekime su bazilikų, šviežių salotų lapeliais, o sezono metu nepaprastai tinka ir švieži burokėlių lapeliai. Ir gražu, ir kvapnu, ir skanu 🙂

Summer time and the living is easy 🙂

previous
Pyragas su rabarbarais
next
Šviežių burokėlių lapelių sriuba
previous
Pyragas su rabarbarais
next
Šviežių burokėlių lapelių sriuba

Add Your Comment