• Home
  • Garnyrai
  • Lengvas, bet sotus grikių ir pievagrybių troškinukas
0 0
Lengvas, bet sotus grikių ir pievagrybių troškinukas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 g. Grikiai
1 nedidelė galvutė Svogūnai
1 vnt. Morkos
100 g., pagal skonį Pievagrybiai
1 arbatinis šaukštelis Druska
0,5 arbatinio šaukštelio Pipirai
2 vnt. Kiaušiniai

Lengvas, bet sotus grikių ir pievagrybių troškinukas

Taaaiiip skanu ir sotu :) Turbūt gali būti ir garnyras, bet aš gaminu kaip pagrindinį patiekalą :)

  • 25 min.
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Labai sotu, labai skanu, tiems, kurie mėgsta grikius 🙂

Aš pati jų tiesiog nekęsdavau vaikystėje, po to neutraliai nevalgydavau jaunystėje, bet dabar suprantu, kad yra puikesnių receptų nei pieniška grikių sriuba 😉

Taigi, 2 valgytojams (o gal net ir trims) užteks pakelio grikių (išverdam pagal instrukciją, neperverdam – tai bus apie 15 min.; galima kokias 8 min. virti, o po to leisti šiltai pastovėti).

Tuo metu susipjaustome svogūną, morką, pievagrybius (jeigu reikia, pievagrybius prieš tai nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu). Keptuvėje ant alyvuogių aliejaus (arba ghee sviesto, kaip kam skaniau) pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, morkas, pievagrybius. Ir tuomet išbrinkusius grikius beriame į keptuvę, sumaišome.

Patiekti man skaniausia su skystai virtu kiaušiniu (kas norite, gali būti poached egg – be lukšto virtas kiaušinis) ir daaaaug žalumynų.
Tai gali būti ir pusryčiai, ir pietūs, ir vakarienė, nes yra sotu ir tikrai labai gardu 🙂

s k a n a u s ! !

My tip:

  • Ir TIK 7 ingredientai, įskaitant pipirus ir druską!!
previous
Vištienos sriuba su meksikietiškomis daržovėmis
next
„Balandėlių skonio“ vištienos troškinukas
previous
Vištienos sriuba su meksikietiškomis daržovėmis
next
„Balandėlių skonio“ vištienos troškinukas

Add Your Comment