0 0
Užkandis su lašiša

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 g. Lašiša, šaltai rūkyta
0,5 vnt. Avokadas
1 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. Ridikėliai
2 vnt. Pomidoriukai
keletas lapelių Gražgarstės
keletas laiškų Svogūnų laiškai
1 šaukštai Majonezas
0,5 šaukšto Krienai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai

Užkandis su lašiša

Taip skanu, kad valgau pusryčiams, pietums ir vakarienei :)

  • 20 min.
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Atrodo, čia nėra ką ir rašyti ar ką čia ir gaminti. Bet tai, ką susikomponuoju sau savaitgalio pusryčiams ar bet kurios dienos vakarienei, atrodo taip skanu ir tobula, kad norisi pasidalinti.

Taigi, į didesnę lėkštę dedame visko kiek norime ir komponuojame, kaip norime. Kokybiškas virtas vištos kiaušinis (nepamirštam, kiaušinį verdam tik kokias 7 minutes), supjaustytas į keturias dalis, rūkytos lašišos file, pasmulkinta, kad būtų patogu valgyti, pomidoriukai (nuotraukoje mažieji kumato, bet rinkitės, kokius norite ar turite), ridikėliai, papjaustytas avokadas. Užberiame šviežios rukolos ir pasmulkintų svogūnų laiškų, ant visko užmalame ar užbarstome jūros druskos ir juodųjų pipirų.

Padažui: Sumaišome vieną šaukštą majonezo ir pusę šaukšto krienų (toks Šv.Velykas primenantis derinys, labai tinkantis tiek prie kiaušinio, tiek prie daržovių).

Jeigu norisi, siūlau pasiskrudinti juodos duonos riekelių („Agotos“ juoda duona yra paprastas, bet patikrintas variantas 🙂 ).

Taip skanu, kad gali būti ne tik pusryčiai, bet ir puiki vakarienė su išieškota taure vyno, o gal putojančio vyno, kurio nors iš „Cremant“ ar „Prosecco“ 🙂

Today only happy thoughts 🙂

previous
Kepti brokoliai
next
Lietuviškų pupelių ir japoninių pupuolių sriuba su kariu
previous
Kepti brokoliai
next
Lietuviškų pupelių ir japoninių pupuolių sriuba su kariu

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment